Vd€rW

 Van der Wal
 Accountants-in-Business

 
 
home wie zijn wij financieel advies interim management contact
 

 

Financieel advies

Voor ondernemers in het midden en kleinbedrijf, maar ook voor vermogende particulieren, bieden wij op maat gesneden ondersteuning. Diensten op het gebied van accountancy en belastingen behoren natuurlijk tot ons palet. Of het nu gaat om Besloten vennootschappen, Vennootschappen onder Firma, Commanditaire Vennootschappen of Eenmanszaken.

Veel ondernemers komen vroeg of laat in aanraking met het vraagstuk van de overdracht van hun onderneming. Goede financiële begeleiding is daarbij van groot belang. Van der Wal Adviseurs is juist in dit type begeleiding en advisering gespecialiseerd. Wij kunnen u tevens adviseren over uw pensioen, al dan niet op te bouwen in eigen beheer in uw BV.

Ook waar de financiële scheidslijn tussen uw BV en uw privé situatie is vervaagd of dreigt te vervagen kan Van der Wal Adviseurs die lijn helder voor u trekken en uw financiële administratie daarop inrichten. .

Natuurlijk verzorgen wij ook de fiscale aangiften voor de diverse belastingen. Daarnaast kunt u van ons verwachten dat wij u adviseren in geval van fiscale controles.

 


Jordaan 23
1251 PB Laren

T 035-538.32.47
E info@vanderwalaccountants.nl

© Van der Wal Accountants-in-Business